Drumeție cu EcoVoce
Drumeție cu EcoVoce

Drumeție cu EcoVoce

După un an plin de activități în cadrul proiectului EcoVoce de această dată ne-am decis să vizităm Munții Apuseni alături de Apuseni Spirit și toți cei care ne-au susținut proiectul, pentru a ne bucura de frumusețea naturii. Această frumusețe ne-a determinat să implementăm proiectul nostru în această zonă, fiindcă credem că Munții Apuseni merită să fie protejați de poluare! 

Nu ne-am speriat de ploaie și am pornit sâmbătă în Drumeție cu Ecovoce la Punctul de Belvedere Lucia! Perseverența noastră a fost răsplătită cu peisaje spectaculoase de toamnă cu Munții Apuseni înfășurați în ceață misterioasă.

Mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat cu voie bună la această drumeție.

Nici de această dată nu am reușit să rămânem indiferenți la deșeurile aruncate în natură. Am folosit și aplicația #EcoVoce pentru înregistra punctele de poluare pe care le-am întâlnit pe traseu. De asemenea, am pus umăr la umăr pentru a lăsa natura mai curată în urma noastră.

Însă pentru a ajunge la o schimbare pozitivă este nevoie de mult mai multă grijă din partea tuturor! Să nu mai aruncăm deșeuri peste tot și să avem grijă cu toții de natură și de comorile ei!

Astfel vă încurajăm să:

REDUCEȚI cantitatea de deșeuri

Întrebați-vă la ce produse ați putea renunța sau ce produse ați putea înlocui pentru a reduce cantitatea de deșeuri. De exemplu, de ce să nu folosiți pungi de pânză la cumpărături în loc de cele din plastic?

REFOLOSIȚI ce puteți

Folosiți-vă creativitatea pentru a găsi noi metode de folosire a obiectelor pe care urmează să le aruncați la gunoi. Sau donați-le celor care credeți că ar avea nevoie de ele!

RECICLAȚI deșeurile

Informați-vă cum și unde puteți recicla diferite tipuri de deșeuri. Găsiți informații utile și în aplicația EcoVoce!

📅 𝗗𝗮𝘁𝗮: Sâmbătă, 11.11.2023, ora 13:00
🏁 𝗗𝗲𝘀𝘁𝗶𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗻𝗼𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮̆: Punctul de Belvedere Lucia

EN